Gastouder Steffi

Hallo en fijn dat je op mijn website terecht gekomen bent.

Ik ben Steffi en sinds 2014 werkzaam als gastouder. Met heel veel plezier ontvang ik 4 dagen in de week kinderen bij mij thuis. Samen spelen wij, bakken gaan boodschappen doen of wat ons nog meer in de zin komt. Wij zijn heel ondernemend, als het maar past bij de groep en wat de kinderen nodig hebben. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Snoesje, van waaruit ik veel cursussen volg. Veelal worden deze cursussen gegeven door ‘Kiki, kansen in kinderen’.

Om de kinderen op de juiste wijze te stimuleren werk ik met thema’s. Deze sluiten aan bij het seizoen of onderwerpen die bij de kinderen spelen. Om deze thema’s te introduceren en/of form te geven hebben we hulp van onze beer Kiki, deze is dagelijks in de opvang aanwezig en een vriend van alle kinderen. 20180611_151315

Vanaf Januari is er 1 plek vrij, wie komt gezellig met ons spelen, bakken, lezen, kleuren/verven en nog veel meer beleven? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Vanaf maandag 24 December gesloten, op woensdag 02 Januari gaat de opvang weer open voor heel veel speelplezier!

Openingstijden van mijn opvang:

Maandag t/m Donderdag van 07.45 uur tot 18.00 uur

Vakanties geef ik begin van het jaar aan de vraagouders door.

 

Heb je vragen over mijn opvang (beschikbaarheid, werkwijze, oid) mag je deze onder “contact” stellen. Ik zal zo snel mogelijk reageren. Tijdens vakanties kan het wat langer duren voordat ik kan reageren op een vraag.